Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άμεση εικόνα για τους τίτλους που υποστηρίζουν Quick Resume σε Xbox Series S και Xbox Series X

*
Με ένα νέο update για τα Xbox Series S και Xbox Series X, η Microsoft απλοποιεί τη διαχείριση της λειτουργίας Quick Resume. Το update είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για το Alpha Skip-Ahead group και επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν το Quick Resume μέσω του Guide.

Στο Groups list σας θα μπορείτε επίσης να βλέπετε όλα τα παιχνίδια η κατάσταση των οποίων έχει αποθηκευτεί μέσω της λειτουργίας Quick Resume. Αυτό είναι προσβασιμο μέσω του tab My Games & Apps ή μπορείτε να το προσθέσετε και στην αρχική σας οθόνη. Επιπλέον, θα μπορείτε να σβήνετε τα Quick Resume saves που δεν χρειαζεστε πλεον, ελευθερώνοντας χώρο για τη λειτουργία.


Το παραπάνω είναι ένα από τα αρκετά νέα χαρακτηριστικά στα οποιά έχουν πρόσβαση τα μέλη του Alpha Skip-Ahead group και αναλύονται σε ένα Xbox Insider blog post. Ένα ακόμα ενδιαφέρον είναι η ενεργοποίηση audio passthrough σε media apps.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*